Barion Pixel

SomaFix hibrid általános ragasztó – MULTIBOND

Egykomponensű, hibrid, kifejezetten erős, polimer alapú ragasztó. Magas kötési szilárdságot biztosít ipari alkalmazások esetén is. Oldószermentes, szagtalan, festhető. könnyen kezelhető, időjárásálló.

2 769 Ft (2 180 Ft + ÁFA)

Készleten

Cikkszám: S545 Kategória:

egykomponensű, nagy modulusú, rendkívül erős ragasztó, amely hibrid polimeren alapul. Oldószermentes, gyorsan keményedő, festhető, szagtalan, rendkívül ellenálló a zord időjárási körülményekkel szemben. Sokféle anyagot lehet szögek és csavarok nélkül ragasztani (kivéve a PE, PP és PTFE, valamint a szilikon) alkalmazását külső és belső építési ragasztáshoz és rögzítéshez, díszlécek, ajtók és ablakkeretek, gipszlécek, párkányok, mennyezeti kiegészítők, fa szekrények és lépcsők, fémek és műanyagok illesztéséhez, valamint repedések és üregek kitöltéséhez. Alkalmas jól használható víz alatti ragasztási projektekhez medencékben, jachtokon.
Használati utasítás:
Az alapfelületnek tisztának és pormentesnek kell lennie. Vágja le a hegyét, és szerelje fel a szilikon pisztolyra. Vigye fel a Multibond Super Power Hybridet gyöngy formájában.
Polcidő: 18 hónap. a gyártás dátuma a palackon van.
Kiszerelés: 290 ml (520 g) x 24 db / karton
műszaki adatok [23 °C RH %50]
- Vegyi alapanyag: Hibrid polimer
- Bőrösödési idő: 10-15 perc
- Sűrűség: 1,63 g/cm ³ +-0,01
-Hőellenállás: -40°C-tól +90°C-ig
-Shore Keménység A: 70 - 80
-Alkalmazási hőmérséklet: +5°C/+40°C
-Tárolási hőmérséklet: 0°C/+40°C

Biztonsági adatlap

Technikai adatlap

További információk

Tömeg 520 g

Kosár

Ár (nettó)
Ft -