Barion Pixel

Rólunk

Soma Global

A magyar építőipari segédanyagok piacán néhány éve jelent meg az a márka, amely Magyarországon jelenleg még kevésbé ismert, ám a világ számos részén piacvezető. A SomaFix termékcsalád, a Soma Global török székhelyű multinacionális vállalatcsoport prémium márkája, a globális piacon több mint két évtizede fej-fej mellett verseng az Európában régebb óta jelenlévő konkurenseivel.

A SomaFix a professzionális építőmesterek és építőipari vállalatok kedvelt márkája számos kelet-európai, közel-keleti, afrikai és latin-amerikai országban, és összességében 6 kontinens, 60 országában van jelen. A termékcsalád száznál is több tagja lefedi az építőipari segédanyagok széles skáláját: a purhabok minden típusától, a különböző szilikon alapú termékeken át, a ragasztó-, szigetelő- és tömítőanyagok teljes vertikumáig.

A Soma Global ugyanazon beszállítóktól szerzi be ugyanazokat a nyersanyagokat, amelyeket globális versenytársai, valamint hozzájuk hasonlóan a világ legmodernebb gépsoraival állítja elő termékeit. Ezért a SomaFix termékek minőségben és megbízhatóságban pontosan ugyanazt a színvonalat képviselik, mint a világ vezető márkái. Sőt, a folyamatos kutatási-fejlesztési tevékenységüknek és innovativitásuknak köszönhetően, számos új és egyedülálló termékkel rendelkeznek, illetve több termékük minőségben is felülmúlja a konkurenseikét.

SomaFix Magyarország

Ugyanakkor – köszönhetően a kedvező törökországi üzleti környezetnek, a kedvező energiaáraknak, valamint a hatékony gyártási technológiának, illetve nem utolsó sorban a közvetlen importőri márka-képviseletnek – a prémium minőségű termékeik akár 10-15%-kal kedvezőbb árakon érhetőek el, mint a vezető európai versenytársaiké.

A SomaFix Magyarország csapata már 2020 óta képviseli a SomaFix márkát az országban, és számos olyan építőipari céggel dolgozik, akik évek óta kizárólag a SomaFix termékeket használják tevékenységük során. Ezáltal első kézből származik meggyőződésünk a termékek magas minőségét és megbízhatóságát illetően. Természetesen ezen túlmenően ügyfeleink százainak rendíthetetlen márkahűsége is naponta megerősíti elhatározásunkat, hogy a SomaFix márka széles körű elterjedése a magyar építőipar javát szolgálja.

Speciális szolgáltatásaink

Azért, hogy megkönnyítsük kereskedelmi partnereink számára a SomaFix márka felvételét palettájukra, a jövőben is folytatjuk egyedi és személyre szabott támogató szolgáltatásainkat. Ezek legfontosabbja, hogy szakértő kapcsolattartóink alapos termékismereti képzést nyújtanak a bolti értékesítési csapatoknak, megismertetve őket az egyes termékek speciális felhasználási módjaival, és a legjobb vásárlói célcsoportokkal.

Folyamatos, barátságos kapcsolatot tartunk fenn a bolti értékesítési csapatok tagjaival, akik bármikor fordulhatnak kérdéseikkel kapcsolattartóinkhoz. Nyomon követjük a készleteket, és rendszeres havi akcióinkkal, valamint minőségi reklámanyagainkkal folyamatos támogatást nyújtunk az értékesítésben.

Innovációs programunk segítségével kockázatmentesen bevezethet új termékeket a választékába, mert segítjük azok értékesítésében. Ha pedig – bármilyen okból – nem lenne sikeres egy adott termék eladása, egy adott boltban, akkor 6 hónap után visszavesszük és más termékre cseréljük a lassabban forgó SomaFix készleteit.

Velünk lehetősége nyílik részt venni egy világszintű multinacionális vállalat izgalmas új márkájának és számos innovatív termékének bevezetésében, miközben egyáltalán nem kell piaci kockázatot vállalnia a termékek újdonsága miatt. Termékeink kiváló ár-érték aránya következtében javíthatja boltja nyereségességét, miközben a szélesebb termékportfólió és a minőségi marketing-támogatás jelentősen növelheti bevételeit.

Reméljük hamarosan Ön is partnerünk lesz, és közösen dolgozhatunk a minél több elégedett vevő és mindkettőnk üzleti sikere érdekében!