Barion Pixel

Viszonteladói ajánlat

A SomaFix Magyarország kiemelt forgalmazó partnereket keres 6 hónapos KulcsBolt viszonteladói programjába
RegisztrációWebáruház
SomaFix termékek

KulcsBolt viszonteladói program

Legyen az Ön boltja is kiemelt KulcsBolt partnerünk! Listázza be és képviselje saját értékesítési területén egyedüliként a SomaFix márkát! És élvezze a partneri ajánlatunk különleges és egyedülálló előnyeit!

Miért válassza a SomaFix professzionális termékeit?

Megbízhatóság

A SomaFix egy nemzetközi piacon már 25 éve bizonyított prémium minőségű, valamint nagyon vonzó megjelenésű, építőipari és járműipari vegyipari kiegészítő termékeket tartalmazó márka. Purhabjaink, szilikonjaink, tömítőink és ragasztóink változatlan magas minőséget képviselnek remek árakon.

Mesterembereknek tervezve

Mesteremberek számára lettek kifejlesztve, könnyen eladhatóak, és kiemelkedő – 92% feletti – márkahűséget érnek el. Általuk boltja is rengeteg visszatérő vevőt fog nyerni, akik nem csak a SomaFix termékeket vásárolják majd Önnél.

A KulcsBolt program

A KulcsBolt programunk keretében a piacon egyedülálló kényelmi funkciókat és különleges garanciákat kínálunk a résztvevő boltoknak. A program részletes feltételeit személyesen vagy telefonon tudja egyeztetni személyes SomaFix képviselőjével.

Kiemelt termékkategóriák

Purhabok

Szilikonok és akrilok

Ragasztók és tömítők

Járműipari termékek

Ügyfeleink visszajelzései

A KulcsBolt program további előnyei

Értékesítési területén kizárólagosságot fog élvezni a SomaFix márka forgalmazására.
Boltját feltüntetjük honlapunkon és más internetes megjelenéseinkben, mint kiemelt forgalmazó partnerünket, ahol a SomaFix termékek megvásárolhatóak.
Saját internetes eladásaink esetén is lehetséges átvevő helyként kínáljuk fel a boltját, ezzel is további forgalmat generálva az Ön számára.
Exkluzív bemutató állványokat biztosítunk a boltjába, 6 hónapra, csupán 1 Ft-ért.
3 napon belül feltöltjük a kihelyezett állványokat a közösen kialakított optimális induló készlettel.
Vállaljuk a bemutató állványok és a bolt saját polcainak rendszeres felülvizsgálatát, és a készletek optimalizálását a fogyás tükrében.
Észszerű feltételek teljesülése esetén, garanciát vállalunk az Ön boltjában lassabban forgó készletek frissítésére, vagy cseréjére 3 hónap elteltével, így minimalizálva az Ön készlettartási kockázatát.
Képviselőink jelentős szakmai tudással rendelkeznek az építőipar számos területén. Kérése esetén eladóinak díjmentes Villám Tréningünk keretében átadjuk a legfontosabb ismereteket a termékeink felhasználása és speciális alkalmazásai tekintetében.
További alaposabb konzultációkat is tartunk a kapcsolódó építőipari területek megértéséhez, pl. a nyílászáró-csere, szigetelés, szerkezetépítés, födém megoldások témákban.
Képviselőnket egyedi szakmai kérdésekben is hívhatják eladói, hogy ezzel is még tovább javítsuk boltja szakmai jó hírét.
Továbbá számos szakmai videóanyaghoz és leíráshoz kapnak hozzáférést a kollégái és a vásárlói egyaránt, melyek tovább növelhetik az eladásokat.